Resultaten voor umc radboud medewerkers

umc radboud medewerkers
 
Zoeken naar personen of afdelingen Radboud Universiteit.
Radboud Universiteit Personen. Zoeken naar personen of afdelingen. Verfijn uw zoekresultaat. Bekijk ook onze Adresboek-app voor iOS Android. Zoeken naar personen of afdelingen. Uw zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd. Op deze pagina kunt u zoeken naar medewerkers, afdelingen, functies en expertises.
verkooppunten
Radboudumc Wikipedia.
Het maakt deel uit van de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra. Het ziekenhuis heeft ruim duizend bedden en ongeveer tienduizend medewerkers. Ruim drieduizend studenten worden in het Radboudumc opgeleid binnen de studies Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen, Tandheelkunde, Molecular Mechanisms of Disease en Kwaliteit en Veiligheid in de Patiƫntenzorg. 1 Historie en naamgeving. 2.1 Raad van bestuur. 2.2 Stichting Katholieke Universiteit. 3 Externe links. Historie en naamgeving bewerken. De geschiedenis van het Radboudumc gaat terug tot 1905. Toen ontstond de Radboud Stichting, die zich sterk maakte voor de oprichting van een katholieke universiteit in Nederland. Dat gebeurde in 1923. De Katholieke Universiteit Nijmegen startte met drie faculteiten: godgeleerdheid, letteren en rechten. De medische faculteit kwam daar in 1951 bij. Vijf jaar later opende de Radboud Stichting het academisch ziekenhuis in Nijmegen: het Sint Radboud Ziekenhuis. Hier volgden de studenten van de medische faculteit praktijkonderwijs. In 1999 veranderde het ziekenhuis in een geheel nieuwe organisatie: het Universitair Medisch Centrum St Radboud, kortweg het UMC St Radboud.
Dermaroller
Faciliteiten Voor medewerkers Radboudumc.
PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen. print pagina deel pagina. PV Radboud is de personeelsvereniging voor alle huidige en gepensioneerde medewerkers van het Radboudumc en de Radboud Universiteit Nijmegen.
Mediamarkt
Werken bij Radboudumc: Reviews van medewerkers Indeed.nl.
Door de vele afdelingen waar ik werkzaam ben geweest heb ik enorm veel geleerd en ben in de afgelopen twee jaar gegroeid. Dit komt mede doordat de benadering van de medewerkers positief is, waardoor je zelfvertrouwen groeit. Vrijheid in urenverdeling.
rich
Medewerkers Radboudumc.
Andere medewerkers op de afdeling zijn secretaresses, voedingsassistentes, verpleeghulp en interieurverzorgsters. De zaalarts loopt s ochtends tussen 09.00 en 10.30u visite. Tijdens deze ronde bespreekt de arts met u hoe u vindt dat het gaat. U bent in de gelegenheid om vragen te stellen en in samenspraak met u wordt het zorgbeleid eventueel aangepast. Via de verpleegkundige kunt u aan het eind van de middag dringende vragen nog aan de zaalarts of behandelend orthopeed voorleggen. Eenmaal per week, op woensdag tussen 10.30 en 12.00 uur wordt er grote visite gelopen. Naast de verpleegkundige en zaalarts lopen dan ook de chef de clinique en co-assistenten mee. Tijdens deze ronde kan er onderwijs gegeven worden aan degenen die meelopen. Ga naar de website van Radboudumc. ga naar hoofdinhoud Ga naar Mijn Radboud.
Inloggen medewerkers Radboudumc Radboudumc.
Radboudumc voor medewerkers. Inloggen Radboudumc bedrijfsportaal intranet. Inloggen Mijn roosterweb. 024 361 50 71. neem contact op. Wilt u informatie over een thuiswerkomgeving met toegang tot de netwerkschijven? Dan kunt u contact opnemen met de Servicedesk ICT. Het menu Sluiten Open het Menu. Open mijn Radboud.
Medewerkers Inloggen Radboudumc.
Als medewerker van Radboudumc kun je hier toegang krijgen tot je rooster. Wilt je informatie over een thuiswerkomgeving met toegang tot de netwerkschijven? Dan kun je contact opnemen met de Servicedesk ICT. 024 361 50 71. Het menu Sluiten Open het Menu. Open mijn Radboud.

Contacteer ons